top of page
dialog_01_edited.jpg

Dialogue exhibition

In 2023 atelier 36 designed a new space for the Nobel Peace Prize as part of their permanent exhibition where visitors can explore how laureates use dialogue to resolve conflicts through videos, texts and other types of  interactive documents.

 

The exhibition is based on the dialogue book 'Those Who Listen, Change the World,' published by the Nobel Peace Center in 2021, and is structured around the Peace Center's eight principles for dialogue.

 

In the exhibition, visitors are given space to contemplate how they can apply the principles in their own lives as they are being confronted with a series of interactive boxes that leads them through the room.

 

Before leaving the exhibition, visitors can jot down their own reflections and hang their answers in mobile constructions that stabilises and destabilises as new thoughts and reflections are added to the conversation.

plan dialog.png
dialog_02.png
dialog_05.png
005 Boks 2 copy.png
dialog_04.png
dialog_03.png
IMG_3976_edited.png
bottom of page